MIELEN VALMENNUS

Kehon ja mielen yhteistyötä

Ihminen on kokonaisuus, jossa kehon ja mielen yhteistyö on aktiivista. Mikäli koet haasteita elämässäsi tai vaikkapa harjoittelussa ja tuloksien saamisessa, voi olla aika pysähtyä pohtimaan, mitä sinulle kuuluu. 

Valmennusta voidaan käyttää esimerkiksi löytämään tasapaino työn ja muun elämän välillä. Valmennuksessa keskitytään etenkin valmennettavan arkeen sekä palautumiseen ja itsetuntemukseen. 

Lähtötilannetta tarkasteltaessa kartoitetaan nykyinen elämäntilanne. Pohditaan kuka minä olen ja mitä minä oikeasti haluan ja miksi, sekä huomioidaan työ, liikunta, ruokavalio, lepo ja mentaalinen hyvinvointi. Tavoitteen määrittämisen jälkeen pohditaan keinoja sen saavuttamiseksi kaikki osatekijät huomioiden.

Valmennuksessa voidaan pohtia esimerkiksi stressin, jännityksen tai pelon vaikutusta elämään, ja myös pettymysten ja tunteiden hyväksyntää. 

Tutkimusten mukaan jopa 80% menestystekijöistä tulee psyykkisten ominaisuuksien kautta ja ainoastaan 20% mekaanisen tekemisen myötä. Motivaatiotekijöiden kartoittaminen tai positiivisen toimintaympäristön luominen voivatkin olla myös osa valmennusta.

Mielen valmentajana olen empaattinen, lämminhenkinen, suvaitsevainen ja eteenpäin pyrkivä. Tavoitteet määritetään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

 Kuljen kanssasi juuri sen matkan, minkä elämäntilanteesi ja tavoitteesi rinnalleen tarvitsevat.

Hinnat

Tutustumiskäynti ja tilanteen kartoitus veloituksetta, jonka jälkeen:

5 x 250€

10 x 490€

Valmennus voidaan tehdä etänä etäyhteyksien avulla tai face to face tapaamisena.