PIENRYHMÄT

Räätälöidyt ryhmävalmennukset

Pienissä ryhmissä on joskus helpompi päästä kiinni omiin tavoitteisiin. Oli sitten kyse painonpudotuksesta, liikunnan ilon löytämisestä tai työvireeseen pääsemisestä, ryhmäpaine voi parhaimmillaan saada aikaan hienoja pysyviä tuloksia koko porukalle. Hyvällä energialla ja toisia kannustaen!

Tarjoan yrityksien tarpeisiin mm. räätälöidyt aamujumpat, työergonomiaa parantavat valmennukset, uusien terveellisempien työtapojen opettelua jne. Kysy tarjous!

Yksityislavistunnit ja ravintoluennot sopivat myös vaikka kaveriporukoille tai yhdistyksille. Polttareissa hiki pintaan ennen saunomisia tai urheilupäivään jotain uutta! Kysy lisää!


Kesällä 2022 käynnistyvät yleiset pienryhmät, jotka eivät vaadi kuntosalijäsenyyttä


Päivän startti - pienryhmä 

MAANANTAISIN 

KLO 7:00-7:45 

Fit Karhulan tiloissa (Karjanlantie 10, Kotka)

2.6-23.6.2022 (4krt) 40€


Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat huolehtia siitä, että viikko alkaa aina onnistuneesti ja innostuneesti ja haluat varmistaa että treenit tulee varmasti tehtyä ja saat tuloksia. Haluat oppia treenaamaan monipuolisesti heti aamusta, tai koet jo, että aamut ovat parasta treeniaikaa.

Tavoitteena : löytää liikunnan ILO, saada kehon luontaista hyvänolon hormonia uuteen päivään ja viikkoon, parantaa lihaskuntoa, hapenottokykyä ja tasapainoa.

Treenin kulku: Treenissä on aina alkulämmittely 10min, treeniosuus 30min ja lopussa venyttelyosuus 5min. Treeniosuudessa joka viikko uusi teema: kuntosalitreeni, toiminnallinen treeni, kehonpaino treeni ja kahvakuulatreeni.

Toimiva keho - pienryhmä 

KESKIVIIKKOISIN 

KLO 18-19 (TREENIT TAPAHTUU AINA ULKONA)

(1.6, 8.6, 15.6, 29.6) 50€

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat vaihtelua treeniin, haluat liikuntaa säännöllisesti, haluat haastaa kehoasi ja kaipaat treenikavereita ja ohjausta.

Nämä treenit tehdään aina ulkona ja teema vaihtelee viikottain. Kahvakuulatreeni, toiminnallinentreeni, kehonpainotreeni ja rapputreenit.

Kehonhuolto kuntoon- pienryhmä KESKIVIIKKOISIN 16:15-17:15 

Fit Karhulan tiloissa (4krt) (1.6, 8.6, 15.6, 29.6) 55€

Tässä ryhmässä keskitytään huoltamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Tavoitteena on samalla rauhoittuminen, rentoutuminen ja keskittyminen oman hengityksen rytmissä. Tunnilla käymme läpi myös pallohierontaa kehonhuollossa ja jokainen saa omaksi yhden hierontapallon.

Harjoittelu on rauhallista, laaja-alaista, täysiä nivelten liikeratoja hyödyntävää.

Tämä pienryhmä soveltuu kaikille ja kaiken ikäisille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. Hyvinvoinnin edellytys on rento, hyvin nesteytynyt keho, jossa liikkuvuus on hyvä ja sen myötä myös liikehallinta. Tunti päättyy aina loppurentoutumiseen.

Ilmoittautumiset   ja lisätiedot 29.5. mennessä Anne Puranen, anne.puranen@iloliikuttaa.fi tai 050-5701827